Aplicatii

Ce va oferim...

De-a lungul timpului am facut ceva aplicatii in diferite domenii. Am incercat sa ne "mulam" pe cerintele clientului, insa mereu am venit cu idei noi si cu propuneri inovatoare.

In afara de aplicatiile realizate pentru ceilalti... ne-am gandit ca ar fi bine sa ne dezvoltam si propriile aplicatii pentru a invata si mai multe si pentru a ne satisface anumite hobby-uri. Asa a luat nastere prima aplicatie pentru copii... apoi a doua.. si poate vor mai veni si altele in masura timpului dosponibil si a cerintelor pietii. Totul a pornit din pasiune fiindca si noi avem copii si stim ce necesitati au. De ce sa se uite la filme stupide, de ce sa piarda timpul cu jocuri nepotrivite? Mai bine sa invete ceva daca tot stau cu ochii intr-o tableta, nu?...

Basme si Povesti

Din dorinta de a face ceva frumos si din imboldul de a invata mai multe, ne-am propus sa aducem povestile si basmele copilariei mai aproape de copiii dumneavoastra. Asa ca am hotarat sa va invitam pe taramul basmelor si povestilor romanesti si nu numai, pentru a va introduce in minunata lume a personajelor mirifice cu aceasta aplicatie.

Proiectul l-am pornit din pasiune si il continuam tot din aceleasi considerente, motivati fiind de succesul aplicatiei. Asteptam de la dumneavoastra pareri si impresii. In functie de asta vom mai crea si alte povesti pentru copii si nu numai... In primul rand, aceasta aplicatie este GRATUITA si include 5 povesti GRATUITE destul de cunoscute copiilor dumneavoastra. In plus se pot achizitiona pachete de povesti suplimentare contra cost.

 

Basme pentru copii, Povesti minunate, Aplicatii educative, Soft interactiv...