Noutati

Noutati...

Versiunea 1.6.1

Am rezolvat o problema ce aparea pe dispozitivele cu ecran mic (pe anumite dispozitive, la pornirea unei povesti, se putea intampla ca aplicatia sa se inchida automat). Va rugam sa verificati daca aplicatia este functionala pe dispozitivul pe care il detineti. Va multumim pentru intelegere si toleranta.

Versiunea 1.6.0

Am adaugat pachetul 2 de povesti ce contine sase povesti noi. Acesta poate fi achizitionat din aplicatie prin plata cu cardul sau prin SMS. Acum aveti la dispozitie 17 povesti, dintre care 5 GRATUITE. Nu se mai cere confirmarea la iesirea din aplicatie. In locul butonului de iesire avem o noua pagina de Setari de unde se poate modifica volumul melodiei de fundal din meniul principal, se pot accesa paginile de Facebook si Google Play, precum si pagina de Termeni si Conditii.

Versiunea 1.5.0

A fost lansat primul pachet cu plata destinat copiilor. Plata se poate face prin SMS sau cu Cardul Bancar de oriunde din lume. In acest moment aplicatia are 11 povesti minunate destinate copiilor. sunt povesti cunoscute sau mai putin cunoscute, dar care suntem siguri ca va vor captiva copiii.

Versiunea 1.4.0

S-a micsorat dimensiunea aplicatiei si s-au externalizat povestile (acum se descarca de pe un server separat pentru o mai buna functionare). S-au reparat cateva erori ce apareau pe anumite dispozitive. S-au corectat erori ce apareau la coloana sonora (desincronizare in timpul povestii).