Permisiuni Android

Politica de confidentialitate si detalii permisiuni Android

Aplicatia are nevoie de permisiuni pentru a descarca si salva povestile pe dispozitivul dumneavoastra, dar si pentru a putea verifica povestile platite cu ajutorul contului Google deja conectat pe dispozitivul dumneavoastra.

Permisiunile nu sunt folosite altfel de catre aplicatie decat in scopul mentionat mai sus, strict pentru ca aplicatia sa poata functiona asa cum a fost conceputa.

Incepand cu versiunea 6 de Android, denumita Marshmallow, acceptarea permisiunilor este ceruta la prima rulare a aplicatiei, fata de versiunile anterioare cand erau cerute la instalare. Va rugam sa le acceptati pentru ca aplicatia sa poate functiona.

Aplicatia are nevoie de urmatoarele permisiuni:

Daca in continuare intampinati probleme in instalarea aplicatiei si descarcarea povestilor, nu ezitati sa ne contactati pe contact@linedesign.ro pentru a incerca sa remediem problemele. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru inconvenientele create in folosirea aplicatei, probleme ce nu au fost cauzate de noi ci de noile politici de securitate ale sistemului de operare.