Despre noi, idei, viziune

Nu suntem multi, insa avem viziune, idei si vom face totul pentru imaginea ta!

Cine suntem, ce simtim si ce ne dorim

Echipa

Suntem o adevarata echipa… Nici prea mare, nici prea mica, exact ca o echipa de baschet: uniti, bine motivati, pusi pe treaba si nu orice treaba! Scopul nostru este ca atunci cand incheiem un proiect, clientul sa fie multumit si sa poata vorbi cu placere despre ceea ce am facut in beneficiul lui iar noi ne vom simti impliniti de acest lucru.

Motivatia

Motivatia este un concept fundamental in psihologie. In general, in stiintele despre om, motivatia exprima faptul ca la baza conduitei umane se afla intotdeauna un ansamblu de mobiluri. In cazul nostru… toate acestea sunt in slujba clientului, nimic nefiind mai important decat atingerea scopului propus!

Istoricul

Din punct de vedere istoric… nu suntem o tara, nici macar un oras… deci istorie multa nu avem, insa avem ceva ce ne tine impreuna si ne face sa prosperam: nevoia de cunoastere. Nu ne-am infiintat nici de prea mult timp, dar nici de prea putina vreme. Existam si vom continua s-o facem atata timp cat veti avea nevoie de noi.

Clientii

Ce putem spune despre clientii nostri? Ei sunt cei care ne reprezinta. Consideram ca nu avem si nu vom avea niciodata o lista completa de clienti, fiindca unii dintre acestia sunt in portofoliul nostru de cativa ani iar altii detin proiecte care au durat doar cateva luni. Totusi, fiecare experienta ne-a fost de un real folos.

Elibereaza-ti imaginatia si vino la noi!

Te asteptam sa vii cu problemele tale pentru a te ajuta sa le rezolvi...

Ce iti oferim

Facem totul din pasiune, deci asteptarile noastre, in ceea ce ne priveste, sunt mari. Desenam cu grija totul folosindu-ne de programe dedicate de grafica vectoriala si prelucrare imagini. Totul de la logo pana la elemente complexe de design cum ar fi layout-uri web, identitate vizuala, bannere web si stradale, tot ce inseamna grafica 2D si 3D vor fi preluate cu seriozitate si tratate cu grija.

Nimic nu ne scapa, iar cum clientul este primul care trebuie sa fie multumit, tinem cont de parerea acestuia, dar dam si sfaturi profesioniste daca este nevoie. Nu ne dam la o parte de la nicio provocare, ba din contra. Cuvintele nu pot descrie munca noastra, insa imaginile da! Asa ca va invitam sa vizitati sectiunea „Portofoliu” pentru a vedea o parte din lucrarile pe care le-am facut de-a lungul timpului.