SERVICII

Noi dam VALOARE imaginii voastre in mediul offline si online!

Aveti increderein viziunea noastra!

Aveti deja un site, aveti identitate vizuala, nu mai aveti nevoie de nimic nou? Credem totusi ca va inselati! Fiecare website, orice imagine, totul, TOTUL poate fi imbunatatit. Pentru a putea fi mereu vizibil pentru clientii vostri aveti nevoie de consultanta, mentenanta, dezvoltare, de strategii, altfel riscati sa ramaneti in urma.

Stim ca tehnologia nu bate pasul pe loc si mai stim ca noi putem sa facem ceva in acest sens, putem sa va ajutam sa fiti in pas cu „moda tehnologica”.

beforeafter

OFERTA SERVICIIacestea pot fi contractate separat sau in orice combinatie

Consultanta

Creatie

Dezvoltare

Mentenanta

CAT COSTA UN PROIECT?credem ca nu iti putem da un cost corect fara o discutie directa

Greu de spus cat te va costa un proiect, fiindca niciodata nu vei putea sa spui cat costa o masina daca nu specifici modelul, nu-i asa? Ca urmare fiecare proiect dezvolta costuri particulare, in functie de timpul acordat consultantei, de timpul acordat creatiei si dezvoltarii si nu in ultimul rand de resursele alocate pentru buna desfasurare a proiectului.

Nu iti putem oferi o suma exacta a unui proiect pana nu cunoastem toate detaliile. Totul este NEGOCIABIL in functie de durata de desfasurare, de serviciile ce urmeaza a fi executate si numarul de ore ce va fi alocat, de materialele pe care deja le pui la dispozitie, etc. Cel mai bine este sa discutam si sa stabilim, impreuna cu tine, pretul final.

responsive

Transformam IMAGINEA TA in profit

clientii nostri sunt intotdeuna multumiti!