Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii si condiţiile de utilizare ale acestei aplicaţii prezentate mai jos.

Accesul şi utilizarea acestei aplicaţii de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

Soft Line Design SRL, în calitate de autor/proprietar al aplicației Basme și Povești își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestei aplicații, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă sau obligație din partea nimănui.

Utilizatorii aplicației pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura aplicației, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, ale Soft Line Design sau ale unor terțe părți. Soft Line Design nu poate fi facută responsabilă pentru cazurile de incompatibilitate ale aplicației cu diferite versiuni ale sistemului de operare pe care le aveți pe dispozitiv. (vă rugăm să instalați varianta DEMO pentru a testa compatibilitatea aplicației cu dispozitivul dumneavoastră înainte de achiziția altor volume de povești).

Este interzisă distribuirea aplicației sau a conținutului acesteia prin orice alte mijloace decât magazinul Google Play. Plata unui volum de povești se face exclusiv prin Google Play, securizat.

Soft Line Design vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. Soft Line Design poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, achizitionate tot de către aceștia fără a fi incriminată în vreun fel. Folosiți această aplicație numai dacă sunteți de acord cu aceste lucruri.Politică de confidențialitate


I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Soft Line Design, cu sediul în Bucuresti, Romania, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării aplicatiei “Basme si Povesti”.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Societatea noastra, prin aplicatia “Basme si Povesti”, nu colecteaza date cu caracter personal.

Aplicatia “Basme si Povesti” solicita insa permisiunea de a accesa “android.permission.READ_PHONE_STATE” pentru controlul ecranului telefonului dumneavoastra (doar pentru mentinerea acestuia aprins sau pentru inchiderea acestuia).

III. Scopurile și temeiurile

Societatea noastra, prin aplicatia “Basme si Povesti”, nu colecteaza date cu caracter personal, insa are nevoie de permisiuni pentru citirea starii telefonului, astfel incat aplicatia sa blocheze inchiderea ecranului in timpul rularii povestilor si sa inchida ecranul la terminarea citirii acestora, daca nu se mai intervine asupra ei.

Acest lucru este folosit pentru a evita situatia neplacuta a inchiderii ecranului in timp ce utilizati aplicatia si nu are niciun alt scop.

Prin instalarea aplicatiei va dati implicit acordul pentru accesul doar la aceste setari ale telefonului, fara a va afecta in niciun fel datele cu caracter personal sau alte tipuri de date de pe terminalul dumneavoastra.

IV. Durata

Ca principiu, Soft Line Design nu va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, insa va folosi controlul ecranului atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Dupa dezinstalarea aplicatiei, aplicatia “Basme si Povesti” si/sau Soft Line Design, nu mai au niciun control asupra caracteristicilor terminalului dumneavoastra si nu il pot recapata decat cu o noua instalare a acesteia.

Dumneavoastra si numai dumneavoastra puteti decide daca mai doriti sa instalati aplicatia si acest lucru se va face in conditiile specificate mai sus.

 V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Avand in vedere ca aplicatia “Basme si Povesti” nu colecteaza date cu caracter personal, nu exista riscul dezvaluirilor acestora.

 VI. Transferul datelor cu caracter personal

Avand in vedere ca aplicatia “Basme si Povesti” nu colecteaza date cu caracter personal, nu exista riscul transferurilor de date catre terti.

VII. Drepturile de care beneficiați

Prin instalarea aplicatiei pe terminalul dumneavoastra veti fi de acord implicit cu accesarea controlului ecranului. Aveti dreptul sa refuzati accesul la acest lucru si sa declinati instalarea aplicatiei. Folosirea aplicatiei implica acceptul dumneavoastra. In orice moment puteti dezinstala aplicatia.